vrijdag
26 apr

Verrijk jouw samenwerking door verschillen te omarmen

event
14:00 - 16:00
Betalend

Ben je op zoek naar een manier om een diverse groep mensen samen te brengen en de complexiteit van verschillende perspectieven te omarmen?

Ontdek Three is a crowd, een unieke conversation starter ontwikkeld door Timelab Academy in samenwerking met Kunstenpunt. Dit innovatieve kaartspel en digitale app helpen je om waardekaders en denkbeelden te verkennen, zodat je inzicht en begrip kunt krijgen voor elkaars standpunten.

In plaats van te streven naar consensus, biedt Three is a crowd een platform waar je diverse perspectieven kunt laten samenkomen in een gemeenschappelijk verhaal. Of je nu aan het begin van een project staat, halverwege bent of het wilt evalueren, dit spel is de perfecte tool om kennis uit te wisselen en samen te groeien.

Doe mee aan onze workshop en ervaar zelf hoe Three is a crowd het gesprek en de samenwerking binnen jouw project kan verrijken. Wil je jouw projectidee delen of meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar marieke@timelab.org en ontdek hoe dit spel jouw project naar nieuwe hoogten kan tillen.


Wil je jouw project in de groep gooien? Stuur ons een mailtje met een korte inhoud vooraf op marieke@timelab.org


Three is a crowd is ontwikkeld door Timelab Academy in zowel een kaartspel als een digitale app. 
Het kaartspel is verkrijgbaar in onze shop.

Waarom maken wij spellen?

Sinds jaren begeleiden we groepen en mensen in Timelab. Zo zagen we met de tijd en leerlessen dat het niet alleen kennis is, maar eerder ervaring die je wil delen wanneer je wil leren over co-creatie. De spellen omvatten een achterliggende methodiek die gebaseerd is op onze ervaring én bestaande theoretische modellen.

De doorleefde praktische leermethode van het spel geeft tegelijkertijd veiligheid en belichaming van het leren waardoor die meer gedragen is.

De procesbegeleidingsmethode van de Timelab Academy bestaat uit het ontwikkelen van een sterke groep en sterke individuen eerder dan consensus zoeken over een ontwerpvraagstuk. Vanuit de sterke groep zien we dan tegelijkertijd ook sterke, gedragen en impactvolle projecten ontstaan die vaak nog complexere ontwerpvraagstukken oplossen. Zo bereiken we uiteindelijk een meer duurzaam resultaat zonder overdruk op mensen en omgeving.

Voor meer informatie over onze methodes en tools, inclusief commercieel gebruik, neem contact op via team@timelab.org.

event
14:00 - 16:00
Betalend