dinsdag
14 mei

Leer hoe echte verbindingen de groep versterken

event
14:00 - 16:00
Betalend

Heb je ooit verlangd naar een workshop die écht een verschil maakt in je leven? Welkom bij Consent, een unieke ervaring die je kijk op relaties en gemeenschappen zal veranderen.

Ontdek de kracht van de Wheel of Consent, gecreëerd door Betty Martin, en zie hoe deze wordt toegepast in gemeenschapsleven. Verken de dynamiek van vrijwillige bijdragen in burgerprojecten en leer hoe je grenzen kunt stellen en respecteren, terwijl je tegelijkertijd de draagkracht van anderen eert.

Stel je voor dat je beter begrijpt waar jouw grenzen liggen en hoe je ze duidelijk kunt aangeven. Verbeeld jezelf in rollenspellen, geïnspireerd door het echte leven, waarbij je deze concepten in actie ziet. Voel het verlangen om je interacties te verbeteren en diepgaande veranderingen in je relaties te bewerkstelligen.

Neem deel aan deze workshop en zet de eerste stap naar een leven met meer bewuste interacties en verbeterde relaties. Ontdek hoe de Wheel of Consent kan worden gebruikt om de inbreng van alle deelnemers in de commons te definiëren, en zo een meer inclusieve en respectvolle gemeenschap te creëren.

Klaar om je leven te transformeren? Schrijf je vandaag nog in voor Consent en ontdek de kracht van grenzen stellen, respecteren en gemeenschapsvorming zoals nooit tevoren!

Waarom maken wij spellen?

Sinds jaren begeleiden we groepen en mensen in Timelab. Zo zagen we met de tijd en leerlessen dat het niet alleen kennis is, maar eerder ervaring die je wil delen wanneer je wil leren over co-creatie. De spellen omvatten een achterliggende methodiek die gebaseerd is op onze ervaring en bestaande theoretische modellen.

De doorleefde praktische leermethode van het spel geeft tegelijkertijd veiligheid en belichaming van het leren waardoor die meer gedragen is.

De procesbegeleidingsmethode van de Timelab Academy bestaat uit het ontwikkelen van een sterke groep en sterke individuen eerder dan consensus zoeken over een ontwerpvraagstuk. Vanuit de sterke groep zien we dan tegelijkertijd ook sterke, gedragen en impactvolle projecten ontstaan die vaak nog complexere ontwerpvraagstukken oplossen. Zo bereiken we uiteindelijk een meer duurzaam resultaat zonder overdruk op mensen en omgeving.

Ondertussen hebben we een handvol methodes en tools ontwikkeld. Deze kunnen vrij gebruikt worden voor niet commercieel gebruik nadat je een workshop bij ons hebt gevolgd. Voor commercieel gebruik verwijzen we naar onze licentie, waarover je meer kan vinden via team@timelab.org


Voor verdieping en meer informatie kan je surfen naar schoolofconsent.org