vrijdag
31 mei

samenwerken vanuit diversiteit met Otherness

event
15:00 - 17:00
Betalend

Wil je ontdekken wie je echt bent in een groep en wat jou uniek maakt? Maak kennis met Otherness, een krachtige tool die je inzicht geeft in de diversiteit van perspectieven binnen de groep door middel van een persoonlijke reflectie op je eigen voorkeuren.

 Stap uit je comfortzone en leer samenwerken met mensen die heel anders denken dan jij. Met Otherness oefeningen worden deelnemers uitgedaagd om te werken met mensen wiens voorkeuren ver weg lijken van die van henzelf. Ontdek hoe deze ervaring leidt tot diepere en sterkere samenwerkingen, meer plezier en een sterke verankering van de groep.

Stel je voor dat je een dieper begrip krijgt van jezelf en anderen binnen de groep. Voel de drang om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te omarmen en sterker verbonden te zijn met de anderen. Verlang naar een groep waarin diversiteit wordt gevierd en samenwerking tot bloei komt.

 Ben je klaar om jezelf en je groep naar een hoger niveau te tillen? Schrijf in voor Otherness en begin je reis naar meer effectieve samenwerking, diepgaande reflectie en een sterker verbonden groep. Ontdek hoe Otherness jou kan helpen om de kracht van diversiteit te omarmen en samen successen te behalen!


Otherness is ontwikkeld door Timelab Academy als een digitale app. 

Waarom maken wij spellen?

Sinds jaren begeleiden we groepen en mensen in Timelab. Zo zagen we met de tijd en leerlessen dat het niet alleen kennis is, maar eerder ervaring die je wil delen wanneer je wil leren over co-creatie. De spellen omvatten een achterliggende methodiek die gebaseerd is op onze ervaring en bestaande theoretische modellen.

De doorleefde praktische leermethode van het spel geeft tegelijkertijd veiligheid en belichaming van het leren waardoor die meer gedragen is.

De procesbegeleidingsmethode van de Timelab Academy bestaat uit het ontwikkelen van een sterke groep en sterke individuen eerder dan consensus zoeken over een ontwerpvraagstuk. Vanuit de sterke groep zien we dan tegelijkertijd ook sterke, gedragen en impactvolle projecten ontstaan die vaak nog complexere ontwerpvraagstukken oplossen. Zo bereiken we uiteindelijk een meer duurzaam resultaat zonder overdruk op mensen en omgeving.

Ondertussen hebben we een handvol methodes en tools ontwikkeld. Deze kunnen vrij gebruikt worden voor niet commercieel gebruik nadat je een workshop bij ons hebt gevolgd. Voor commercieel gebruik verwijzen we naar onze licentie, waarover je meer kan vinden via team@timelab.org