maandag
10 jun

Actieve en kwalitatieve impactmeting met de Impactor

event
10:00 - 12:00
Betalend

Wil je meten wat de echte impact is van kleine, experimentele initiatieven? maak kennis met de Impactor, een krachtige tool die de waarde en betekenis van projecten in kaart brengt op een manier die voorheen onzichtbaar bleef.

Ga aan de slag en ontdek hoe de Impactor de impact meet vanuit het perspectief van de betrokkenen zelf. Vergeet de traditionele benaderingen van impactmeting en leer hoe deze tool de unieke context en interpretaties van de geïnterviewden omarmt, waardoor een waardevol inzicht ontstaat in de echte effecten van het project.

Stel je voor dat je eindelijk een manier hebt om de ware impact van jouw project te meten, niet alleen in cijfers en statistieken, maar ook in ervaringen van degenen die erbij betrokken zijn. Voel het verlangen om de volgende fase van jouw project aan te vatten met de inzichten uit de meting.

Klaar om de impact van jouw project te ontdekken? Gebruik de Impactor in jouw evaluatieproces. Ontdek hoe deze innovatieve tool jouw project naar nieuwe hoogten kan tillen door een dieper inzicht te bieden in de echte impact op de mensen zelf.

Schrijf in en start vandaag met een impactvolle manier van evalueren!

event
10:00 - 12:00
Betalend