vrijdag
19 apr

De ontwerpschool

event
09:00 - 17:00

Het is een vaste afspraak. De studenten van de educatieve master Ontwerpwetenschappen van KULeuven, faculteit Architectuur ontwerpen een totaal concept voor een 3de graad middelbaar onderwijs met het oog op de ontwikkeling van ontwerpvaardigheden. 

De school als facilitator, als gesprekspartner als reflectiekader, het zijn maar enkele van de hoedanigheden die in dit ontwerpproces de revue passeren. 

Ieder jaar krijgt de groep die de opleiding volgt een concrete opdracht voorgeschoteld om elementen van het concept vorm te geven. 

Voor deze opdracht komen zij ieder jaar op bezoek bij Timelab en krijgen zij een ondersteunend programma aangeboden vanuit de Timelab Academy.

Dit jaar leren ze alles over commons en ruimtedelen via het spel TransfO.

Daarna maken ze kennis met een intrinsieke manier van impactmeting en gebruiken ze de Impactor om de impact van hun eigen opleiding te meten.

Ben jij docent in het vak ontwerpen en wil je ook graag de methodes van de Timelab Academy leren gebruiken? Wij bieden workshops en masterclasses die je individueel kan doen, of kom, net zoals de docenten van de Educatieve Master Ontwerpwetenschappen met jouw groep naar Timelab voor 1 dagdeel tot 4 dagen methodes ontwerpen. 

Open aanbod workshops en Masterclasses vind je op onze kalender.

Mail ons op team@timelab.org en wij maken een aanbod op maat !

 

event
09:00 - 17:00